Kampanjer | AIM
15594
page-template-default,page,page-id-15594,page-child,parent-pageid-15258,cookies-not-set,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

HÖSTFORMEN PÅ AIM STUDIO

Nu startar “Höstformen” på AIM studio i Ektorps centrum, med 12 personer som vill komma igång med träningen.

Den pågår under 4 veckor och är perfekt för dig som vill ha en extra push för att hitta in i sunda rutiner efter sommaren.

I “Höstformen” ses vi i grupp och tränar tillsammans med en personlig tränare en gång i veckan under perioden. Efter träningen sätter vi en individuell samt en gemensam plan för kommande vecka, då vi ses nästa gång. Träningen är rolig och funktionell men också högintensiv. Du tränas för att bli starkare och smidigare. Du får också möjligheten att mäta din kroppssammansättning före och efter i vår InBody för att se dina resultat. Tränaren kommer även att ge kostrekommendationer, träningstips och annat nyttigt för att du under perioden ska uppnå bästa möjliga resultat efter dina förutsättningar.

Detta ingår i Höstformen:

  • 4 tillfällen i PT-grupp (värde 950:-)
  • 2 InBodymätningar (värde 300:-)
  • 4 tillfällen individuell PT (värde 1800:-)
  • Kost & träningsrekommendationer
  • Träffa nya träningskompisar och må bättre

Start vecka 39

Pris från 995:- så länge platserna räcker!

Vill du ingå i gruppen?
Fyll i dina uppgifter och motivera varför du vill ingå i gruppen så kontaktar vi dig för mer info!

Siktar du lite högre till hösten?

Då kan denna utmaning vara något för dig!

AIM Higher är en PT-grupp med 6-8 personer som tillsammans vill ta sin träning till nästa nivå. Passar dig som vill jobba hårt och fokuserat för att nå dina mål och samtidigt ha kul på vägen! Gruppen tränar ihop en gång/veckan under 10 veckor och intensiteten avancerar stegvis. Mellan gruppträffarna tränar man individuellt, ibland med en “hemläxa” från sin coach. Grundtanken är att sträva mot en genomtränad och balanserad kropp. Detta genom att successivt bygga upp explosivitet, styrka, kondition och rörlighet.

Pris, 10 veckor: 1900:-

Just nu är dessa grupper fullbokade, men vi startar upp nya inom kort!

Ansök om en plats till nästa gruppstart, så kontaktar vi dig för mer information!