Hur fungerar det med personlig träning på AIM?

På AIM Studio kan man ta hjälp av en personlig tränare på olika sätt:

PT SINGEL – Väljer du PT Singel så tränar du helt ensam med en personlig tränare. Under träningstillfällena är det 100% fokus på dig och din träning!

PT DUO – Det är roligare att träna tillsammans! Har du och en närstående liknande träningsmål eller bara vill göra något kul tillsammans? Dela då på en personlig tränare!

TEAM (PT-GRUPP) – Together Everyone Achievs More! Hälften så dyrt och dubbelt så roligt. Att gå med i ett TEAM ger dig en långsiktig och trygg träning. Tillsammans med tre till fem andra deltagare delar ni på en personlig tränare 1-2 gånger/veckan i en eller flera terminer. Vi på AIM Studio startar kontinuerligt olika TEAM-grupper med olika inriktningar. Gå med i ett TEAM och nå dina mål med träningen! Läs mer om de olika TEAM:s här!

Varför välja en personlig tränare?

Visste du att 80-85% når sina faktiska mål med en personlig tränare och att 2-3% når sina mål utan en personlig tränare?

Det är ingen självklarhet att veta vad eller hur man bör träna för att uppnå de mål man har. Detta är en av anledningarna till att man väljer att ta hjälp av en personlig tränare när man börjar träna. Du och din tränare lägger tillsammans upp en plan att jobba efter, med dina mål och din livssituation som grund. Även den som är van att träna, har mycket att vinna på att träna tillsammans med personlig tränare. Det är lätt att fastna i gamla hjulspår, vilket ofta leder till att de resultat man önskar uteblir. Med personlig tränare får du ut maximal effekt av tiden du spenderar på din träning. Pepp och motivation kan du förvänta dig av din PT. Din PT hjälper dig med nya perspektiv och idéer på hälsa och träning och vägleder dig i djungeln av träning!

När du tränar med en personlig tränare får du en säker start, individuellt anpassad träning, kontinuitet, uppföljning, motivation, kunskap och inte minst trygghet!

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vill du träffa en Personlig Tränare på AIM Studio? Fyll i formuläret nedan så kontaktar en PT dig!

ex. styrketräning

Våra personliga tränare

Anna

Adrian

Lisa

Raoul

Maria