Hur fungerar det med personlig träning på AIM?

När du väljer att börja träna med en av våra PT:s kommer din personliga tränare utföra en behovsanalys på dig. Behovsanalysen innebär frågor där din PT tar reda på din träningsbakgrund, om du har några sjukdomar eller skadeproblem, din livssituation och vad för typ av mål du vill uppnå med just din träning. Allt detta för att din PT ska kunna hjälpa dig på allra bästa sätt.

Hur ofta du tränar tillsammans med din PT är något ni gör upp tillsammans. Inför varje träning planerar din PT ditt träningsprogram och dokumenterar dina resultat så du enkelt kan följa dina framsteg.

Psst! – Vi har även PT grupp och PT duo, om man vill träna med personlig tränare ihop med sina vänner. För många är det just detta som får träningen att blir av, att träna tillsammans!

Vad kommer jag få hjälp med?

Det är ingen självklarhet att veta vad eller hur man bör träna för att uppnå de mål man har. Detta är en av anledningarna till att man väljer att ta hjälp av en personlig tränare när man börjar träna. Du och din tränare lägger tillsammans upp en plan att jobba efter, med dina mål och din livssituation som grund. Även den som är van att träna, har mycket att vinna på att träna tillsammans med personlig tränare. Det är lätt att fastna i gamla hjulspår, vilket ofta leder till att de resultat man önskar uteblir. Med personlig tränare får du ut maximal effekt av tiden du spenderar på din träning. Pepp och motivation kan du förvänta dig av din PT. Din PT hjälper dig med nya perspektiv och idéer på hälsa och träning och vägleder dig i djungeln av träning och hälsa rön för vad som passar bäst.

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Fyll i formuläret nedan så kontaktar en PT dig!

ex. styrketräning

Våra personliga tränare

Sara

Anna

Raoul

Johan

Adrian