Gruppträning på AIM

Det är roligare att träna tillsammans! – AIMs gruppträningspass är för alla nivåer och åldrar och med vårt breda utbud av klasser kan du enkelt hitta en klass som passar för just dig. Det är viktigt att variera sin träning samt träna rätt, med våra olika instruktörer och klasser får du möjligheten till det samt möjligheten att uppnå dina träningsmål.

Det ska vara enkelt att träna!

Vi på AIM studio vill att det ska vara enkelt att träna, därför erbjuder vi gruppträning. Vi har fasta morgon-, lunch- och kvällsklasser vecka för vecka för att du ska få till din träning på bästa sätt i din vardag. Du bokar in dig på våra klasser genom appen ”Go Active!”* eller via hemsidan här!

* Du loggar in på vår app (leverantörskod 036200) eller hemsida med din mejl som användarnamn och dina sex första i ditt personnummer som lösenord (ex. 751020)

AIM gruppträningsklasser:

AIM Fys – Tuffa och effektiva intervaller där hela kroppen tränas. En härlig utmaning!

Tisdag/Fredagsröj! – När vi har röj så öppnar vi upp dörrarna mellan stora salen och den fuktionella ytan och höjer upp musiken! Träningen kommer att vara tuff och funktionell!

AIM HIIT – Intervallträning med många multiövningar, där hela kroppen tränas samtidigt och ger en pulshöjande effekt. Styrka och kondition tränas samtidigt. Detta pass är tufft och svettigt! Vi använder oss av den egna kroppsvikten, glidplattor och viktplattor.

AIM Booty – Styrkeintervaller där fokus ligger på att bygga upp och tona muskulaturen i ben och rumpa. Vi använder oss av BootyBuilders och viktplattor.

AIM Core – Intensiv träning och toning för mage, rumpa och rygg. Vi använder oss av viktplattor och glidplattor.

AIM Strong – Styrketräning med skivstång i fokus. vi tränar effektivt igenom kroppen i korta intervaller, vilket ger maximal muskelträning med minimalt slitage på kortast möjliga tid.

AIM TABATA – Högintensiva intervaller för dig som vill ha effektiv träning för både styrka och puls! Passet kan anpassas till alla nivåer.

ZUMBA – Dansglädje till rytmer från hela världen men framförallt latinamerika. Ett träningspass där vi svettas och får bättre kondition. Du går från klassen med ett stort leende!

SENIORCIRKEL – ett blandpass med både styrka och kondition för den mogna målgruppen. Instruktören ser till att klassen anpassas efter alla deltagares förmågor.

BODYPUMP™ – En klass som fokuserar på uthållig styrka. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt till musik. Med fokus på låg belastning och högt antal repetitioner går vi igenom Ben, Bröst, Rygg, Axlar, Biceps, Triceps, Mage. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi

BODYBALANCE™ – En blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. Klassen ger dig förbättrad flexibilitet, balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

BOX ´n KICKS – kampsportspass med slag och sparkar i härlig kombo. Slagtekniken är inte i fokus utan i stället är det träningen för kropp och hjärta om räknas.

CYKEL – effektiv träning för kropp och hjärta. Intervaller blandas med raksträckor, allt med medryckande musik i bakgrunden.

YIN YOGA – icke dynamisk rörlighetsträning, där man jobbar ickemuskulärt och längre i positionerna. Passar alla. Utförs utan skor. Ta gärna med en varm tröja.

YOGA – dynamisk rörlighetsträning där muskulär styrka, rörlighet, smidighet, balans och andning är i fokus. Utförs barfota. Inga förkunskaper krävs.

Yogalates Lymfflow – Är en klass som kombinerar Pilates och yogarörelser med inriktning på lymfsystemet.

Soma Move – Träning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Vi jobbar på matta och är barfota.