Gruppträning | AIM
15416
page-template-default,page,page-id-15416,page-child,parent-pageid-15258,cookies-not-set,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Gruppträning på AIM

Det är roligare att träna tillsammans! – AIMs gruppträningspass är för alla nivåer och åldrar och med vårt breda utbud av klasser kan du enkelt hitta en klass som passar för just dig. Det är viktigt att variera sin träning samt träna rätt, med våra olika instruktörer och klasser får du möjligheten till det samt möjligheten att uppnå dina träningsmål.

Det ska vara enkelt att träna!

Vi på AIM studio vill att det ska vara enkelt att träna, därför erbjuder vi gruppträning. Vi har fasta morgon-, lunch- och kvällsklasser vecka för vecka för att du ska få till din träning på bästa sätt i din vardag. Du bokar in dig på våra klasser genom vår app “AIM studio”* eller via hemsidan här!

* Du loggar in på vår app eller hemsida med din mejl som användarnamn och dina sex första i ditt personnummer som lösenord (ex. 751020)

AIM gruppträningsklasser:

AIM Fys – Tuffa och effektiva intervaller i, och kring vår crosscage, där hela kroppen tränas. En härlig utmaning!

AIM HIIT – Intervallträning med många multiövningar, där hela kroppen tränas samtidigt och ger en pulshöjande effekt. Styrka och kondition tränas samtidigt. Detta pass är tufft och svettigt! Vi använder oss av den egna kroppsvikten, glidplattor och viktplattor.

AIM Booty – Styrkeintervaller där fokus ligger på att bygga upp och tona muskulaturen i ben och rumpa. Vi använder oss av BootyBuilders och viktplattor.

AIM Core – Intensiv träning och toning för mage, rumpa och rygg. Vi använder oss av viktplattor och glidplattor.

AIM Strong – Styrketräning med skivstång i fokus. vi tränar effektivt igenom kroppen i korta intervaller, vilket ger maximal muskelträning med minimalt slitage på kortast möjliga tid.

DANCE – dansklass med glädje och kondition i fokus. Influenser från olika dans -och musikstilar. En härlig kick för dig som gillar att svänga på höfterna!

SENIORCIRKEL – ett blandpass med både styrka och kondition för den mogna målgruppen. Instruktören ser till att klassen anpassas efter alla deltagares förmågor.

BODYPUMP® – styrkeklassen till musik för hela kroppen. Klassen utförs med skivstång och vikterna bestämmer du själv.

BOX ´n KICKS – kampsportspass med slag och sparkar i härlig kombo. Slagtekniken är inte i fokus utan i stället är det träningen för kropp och hjärta om räknas.

CYKEL – effektiv träning för kropp och hjärta. Intervaller blandas med raksträckor, allt med medryckande musik i bakgrunden.

YIN YOGA – icke dynamisk rörlighetsträning, där man jobbar ickemuskulärt och längre i positionerna. Passar alla. Utförs utan skor. Ta gärna med en varm tröja.

YOGA – dynamisk rörlighetsträning där muskulär styrka, rörlighet, smidighet, balans och andning är i fokus. Utförs barfota. Inga förkunskaper krävs.