Vår terapeut

Eva Demburg

Massage Muskulär, 25/40/50/65 min

Friskvårdsmassage som är avslappnande, behandlande, handfast och djupgående och förbättrar musklernas elasticitet (detta är ej Idrottsmassage). Behandlingen anpassas utefter dina önskemål och behov. För att undvika ett permanent tillstånd med smärta och öka det allmänna välbefinnande som förebyggs genom regelbundna massagebehandlingar.

500/650/850/1050kr

Lymfflödesmassage, 50/65/80 min

Påverkar lymfcirkulationen så att slaggprodukter, toxiner, överflödig vätska mm lättare förs ut ur kroppen. Detta medför att svullnader, värk, kronisk inflammation, trötthet och extra vätskeansamlingar i kroppen minskar. Kan hjälpa till vid tarmbesvär som tex ”stressmage” och ingår andningsövningar. Påverkan på vårt lugn- och ro system för tex långvarig trötthet- och stressymptom. Egenvårdsprogram som du uppmanas göra själv för att optimera lymfflödet gås igenom vid ditt första besök hos mig (80 min rekommenderas första gången)

850/1050/1250kr

Lymfcoachning, 80 min

EGENVÅRD:
Med Egenvård går det att öka farten på lymfsystemets förmåga att transportera bort vätska och slaggprodukter mer effektivt, mellan eller istället för lymfflödesmassage behandlingen, rekommenderar dock alltid att få lymfsystemet igångsatt en gång eller som kur innan du enbart gör egenvård hemma.
Jag hjälper dig med råd och övningar som du själv kan göra för att hålla lymfsystemet aktivt.
Att du blir medveten om vad det som gör att du får stagnation /svullnad och hur du själv kan minska det samt känna dig friskare och lättare.
Vi pratar om hur lymfsystemet fungerar, vad som gör det trögt och vad som sätter fart på lymfsystemet med praktiska övningar
Se även privatlektion Lymfflow yoga som ett extra komplement till denna tjänst.

1 person: 1250kr | 2 personer: 1800kr

Käkledsbehandling, 40 min

Du kan ofta få ont i käken och/eller ofta huvudvärk när musklerna i käken blir trötta då du ofta går och spänner dig. Det är vanligt att gnissla eller pressa tänder på nätterna. På morgnarna känner du dig stel och trött i käkmusklerna, och har även huvudvärk. Denna behandling är för dig med olika besvär kring käke men även nacke och kan även påverka tex höften.

650kr

Medicinsk laser, 25/40 min

Laserljuset har en läkande effekt på celler och vävnader. Minskar smärttillstånd, reducerar inflammationer, svullnader och ödem, främjar läkning efter skada samt stimulerar lymfsystem. Kan ge positiv resultat för tröga lymfsystem, artros, diskbråck, senbesvär, sår och akut skada efter operation mm. Om du är osäker på längd av behandling kan du ringa in till oss.

500/650kr