INSCULPT CHAIR

Välkommen till INSCULPT CHAIR – Din lösning för bättre bäckenbottenmuskulatur

Upptäck INSCULPT CHAIR, en revolutionerande metod som erbjuder effektiv hjälp för patienter med urininkontinens, bäckenbotten problem efter förlossning och minskad intim tillfredsställelse.

Starka bäckenbottenmuskler är avgörande för att stötta bäckenorganen och kontrollera blåsan och tarmen. När dessa muskler försvagas, minskar stödet till de inre organen och det kan bli svårt att kontrollera urinblåsan. Med INSCULPT CHAIR kan du stärka dina bäckenbottenmuskler och återfå kontrollen.

 • Icke-kirurgisk & smärtfri: En bekväm och enkel behandling utan kirurgiska ingrepp.
 • Inga farliga kemikalier: Naturlig och säker metod för din hälsa.
 • Ökad cirkulation: Främjar blodflödet och förbättrar muskelfunktionen.
 • Stärker muskulaturen: Bygger upp och stärker dina bäckenbottenmuskler.
 • Självgående behandling: Ingen terapeut behövs – du sitter bekvämt och låter maskinen göra jobbet.

Ge dig själv möjligheten att leva ett liv utan bekymmer med INSCULPT CHAIR. Ta första steget mot en starkare och friskare bäckenbotten redan idag!

ELEKTROMAGNETISK ENERGI

INSCULPT CHAIR använder banbrytande elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i dina bäckenbottenmuskler under en enda session. Denna teknik är utformad för att maximera muskelfunktionen och styrkan, vilket ger överlägsna resultat.

 • Avancerad Elektromagnetisk Energi: Genom att använda högintensiv elektromagnetisk energi stimulerar INSCULPT CHAIR dina bäckenbottenmuskler på ett sätt som traditionella övningar inte kan matcha.
 • Effektiv och Diskret: Du sitter fullt påklädd i EMS-stolen och kan läsa en bok eller slappna av medan behandlingen gör jobbet.
 • Säker och Smärtfri: Behandlingen är helt icke-invasiv, vilket innebär att det inte finns någon risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Med INSCULPT CHAIR får du en kraftfull och bekväm lösning för att stärka dina bäckenbottenmuskler. Upptäck hur elektromagnetisk energi kan förbättra din hälsa och välmående på ett säkert och effektivt sätt.

Insculpt Chair – Effektiv bäckenbottenbehandling även för män

Visste du att Insculpt Chair också är en utmärkt behandling för män? Många tror att bäckenbottenproblem bara drabbar kvinnor, men faktum är att även män kan ha stor nytta av att stärka denna viktiga muskelgrupp.

 • Förbättrad blåskontroll: En starkare bäckenbotten kan bidra till bättre kontroll och minska risken för inkontinens.
 • Förbättrad sexuell hälsa: Starkare muskler i bäckenbotten kan öka sexuell prestation och njutning.
 • Ökad kärnstyrka: En stark bäckenbotten bidrar till en bättre hållning och övergripande kroppsstyrka.

Insculpt Chair är den perfekta lösningen för män som vill förbättra sin hälsa och välmående på ett enkelt och bekvämt sätt. Besök oss idag och upptäck hur Insculpt Chair kan göra skillnad för dig!