Gym

På våning två av vår studio hittar du, förutom trevliga människor och en härlig atmosfär, vår spinningsal, väl tilltagna ytor för konditionsmaskiner, styrkemaskiner och fria vikter från Technogym, konstgräsbana samt battleropes. På samma våning hittar du även en rymlig stretchyta samt omklädningsrum där du kan varva ner efter ditt träningspass.

På våning tre hittar du vår gruppträningslokal samt vår funktionella yta. Vid den funktionella ytan finner du en boxningssäck, airbikes, roddmaskiner, en Skierg, kettlebells, slam- och wallballs, hopprep, skivstänger etc.

Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans! – AIMs gruppträningspass är för alla nivåer och åldrar och med vårt breda utbud av klasser kan du enkelt hitta en klass som passar för just dig. Det är viktigt att variera sin träning samt träna rätt, med våra olika instruktörer och klasser får du möjligheten till det samt möjligheten att uppnå dina träningsmål.

Vi på AIM studio vill att det ska vara enkelt att träna, därför erbjuder vi gruppträning. Vi har fasta morgon-, lunch- och kvällsklasser vecka för vecka för att du ska få till din träning på bästa sätt i din vardag. Du bokar in dig på våra klasser genom vår app “AIM studio”* eller via hemsidan här!

Läs mer här: https://aimstudio.se/traning/grupptraning/

Personlig träning

På AIM Studio kan man ta hjälp av en personlig tränare på olika sätt:

PT SINGEL – Väljer du PT Singel så tränar du helt ensam med en personlig tränare. Under träningstillfällena är det 100% fokus på dig och din träning!

PT DUO – Det är roligare att träna tillsammans! Har du och en närstående liknande träningsmål eller bara vill göra något kul med tillsammans? Dela då på en personlig tränare!

TEAM (PT-GRUPP) – Together Everyone Achievs More! Hälften så dyrt och dubbelt så roligt. Att gå med i ett TEAM ger dig en långsiktig och trygg träning. Tillsammans med tre till fem andra deltagare delar ni på en personlig tränare 1-2 gånger/veckan i en eller flera terminer. Vi på AIM Studio startar kontinuerligt olika TEAM-grupper med olika inriktningar. Gå med i ett TEAM och nå dina mål med träningen! Läs mer om de olika TEAM:s här!

Läs mer här: https://aimstudio.se/personligtraning/

MEDLEMSRÅDGIVARE

Har du bestämt dig att ta tag i träningen men vet inte riktigt hur du ska ta tag i den på bästa sätt? Har du haft ett långt uppehåll ifrån träningen och hittar inte tillbaka träningsmotivationen?

Ta kontakt med en av våra medlemsrådgivare på AIM Studio så hjälper de dig att komma igång!

Läs mer här: https://aimstudio.se/medlemskap/

IN-BODY 270

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad har du då egentligen gått ner? 1 kg fett? Muskler? Vatten?
Se hur du ser ut på insidan med hjälp av InBody 270!

Detta är perfekt för dig som vill följa upp din status regelbundet. Vår inBody våg mäter din kroppssammansättning i förhållande till muskel-, vatten- samt fettmassa. Du får även ut ett värde på mängden visceralt fett samt hur din muskelmassa är fördelad. Du kan köpa en engångsmätning eller klippkort.

Prata med receptionen eller någon av våra personliga tränare för mer information eller bokning av vägning.

MASSAGE

Välkommen att träffa Lisa som är Leg. Fysioterapeut samt Dipl. Massageterapeut!

Läs mer här!