Gym

På våning två av vår studio hittar du, förutom trevliga människor och en härlig atmosfär, vår spinningsal, väl tilltagna ytor för konditionsmaskiner från StarTrac, styrkemaskiner och fria vikter från Technogym, konstgräsbana samt battleropes. På samma våning hittar du även en rymlig stretchyta där du kan varva ner efter ditt träningspass.

På våning tre hittar du vår gruppträningslokal samt vår riggsal. I riggsalen finner du en rigg, en boxningssäck, airbikes, roddmaskiner, kettlebells, slam- och wallballs, hopprep, skivstänger etc.

Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans! – AIMs gruppträningspass är för alla nivåer och åldrar och med vårt breda utbud av klasser kan du enkelt hitta en klass som passar för just dig. Det är viktigt att variera sin träning samt träna rätt, med våra olika instruktörer och klasser får du möjligheten till det samt möjligheten att uppnå dina träningsmål.

Vi på AIM studio vill att det ska vara enkelt att träna, därför erbjuder vi gruppträning. Vi har fasta morgon-, lunch- och kvällsklasser vecka för vecka för att du ska få till din träning på bästa sätt i din vardag. Du bokar in dig på våra klasser genom vår app “AIM studio”* eller via hemsidan här!

Läs mer här: https://aimstudio.se/traning/grupptraning/

Personlig träning

Det är ingen självklarhet att veta vad eller hur man bör träna för att uppnå de mål man har. Detta är en av anledningarna till att man väljer att ta hjälp av en personlig tränare när man börjar träna. Du och din tränare lägger tillsammans upp en plan att jobba efter, med dina mål och din livssituation som grund. Även den som är van att träna, har mycket att vinna på att träna tillsammans med personlig tränare. Det är lätt att fastna i gamla hjulspår, vilket ofta leder till att de resultat man önskar uteblir. Med personlig tränare får du ut maximal effekt av tiden du spenderar på din träning. Pepp och motivation kan du förvänta dig av din PT. Din PT hjälper dig med nya perspektiv och idéer på hälsa och träning och vägleder dig i djungeln av träning och hälsa rön för vad som passar bäst.

Läs mer här: https://aimstudio.se/personligtraning/

MEDLEMSRÅDGIVARE

Har du bestämt dig att ta tag i träningen men vet inte riktigt hur du ska ta tag i den på bästa sätt? Har du haft ett långt uppehåll ifrån träningen och hittar inte tillbaka träningsmotivationen?

Ta kontakt med en av våra medlemsrådgivare på AIM Studio så hjälper de dig att komma igång!

Läs mer här: https://aimstudio.se/medlemskap/

IN-BODY 270

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad har du då egentligen gått ner? 1 kg fett? Muskler? Vatten?
Se hur du ser ut på insidan med hjälp av InBody 270!

Detta är perfekt för dig som vill följa upp din status regelbundet. Vår inBody våg mäter din kroppssammansättning i förhållande till muskel-, vatten- samt fettmassa. Du får även ut ett värde på mängden visceralt fett samt hur din muskelmassa är fördelad. Du kan köpa en engångsmätning eller klippkort.

Prata med receptionen eller någon av våra personliga tränare för mer information eller bokning av vägning.

MASSAGE

Välkommen att träffa Lisa som är Leg. Fysioterapeut samt Dipl. Massageterapeut!

Läs mer här!