Träning | AIM
15258
page-template-default,page,page-id-15258,page-parent,cookies-not-set,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gym

I vårt gym hittar du, förutom trevliga människor och en härlig atmosfär, även väl tilltagna ytor för såväl konditionsträning som styrketräning. Vill man träna tillsammans med personlig tränare, så erbjuder vi en bred kompetens bland våra tränare. Alla lika hängivna sin uppgift att hjälpa dig på din resa mot dina mål.

Vi har även PT grupp och PT duo, om man vill träna med personlig tränare ihop med sina vänner. För många är det just detta som får träningen att blir av, att träna tillsammans.

Gruppträning

“Peppande instruktörer och bra musik gör att jag tar i lite extra och får en mer effektiv träning.”

“Har jag väl bokat så kommer jag liksom iväg! Tisdagar och torsdagar är mina träningsdagar.”

“Jag älskar att dansa!”

Anledningarna att träna i grupp är många och olika. Vi erbjuder variation i både utbud och tider.

Hos oss hittar du bland annat Body Pump, CXWORX, CORE, dans, cirkel, boxning och cykel.

Gruppträningsschemat hittar du här!

Yoga

Hos oss finns ett brett utbud av yogaklasser. På schemat hittar ni yoga både på morgon, lunch och kvällstider. Där erbjuds både mycket lugna varianter av yoga och mera fysiskt ansträngande klasser. Vi har även yin yoga, senioryoga och barnyoga.

Personlig träning

Det är ingen självklarhet att veta vad eller hur man bör träna för att uppnå de mål man har. Detta är en av anledningarna till att man väljer att ta hjälp av en personlig tränare när man börjar träna. Du och din tränare lägger tillsammans upp en plan att jobba efter, med dina mål och din livssituation som grund.

Även den som är van att träna, har mycket att vinna på att träna tillsammans med personlig tränare. Det är lätt att fastna i gamla hjulspår, vilket ofta leder till att de resultat man önskar uteblir. Med personlig tränare får du ut maximal effekt av tiden du spenderar på din träning.

YOGA KIDS

Måndagar kl. 16:30-17:15. Nästa start 2 september 2019!

 

Lekfull yoga för åldern 8-13 år.

Här får man röra på sig och vara kreativ i en prestationsfri zon.

Vi tränar upp kroppskontroll, balans, rörlighet, smidighet och lär oss tekniker inom andning och avslappning.

Yogar gör vi i sköna kläder och barfota. Ta gärna med vattenflaska och en varm tröja till avslappningen.

10 tillfällen, start 2 september.

Uppehåll under höstlovet, vecka 44.

Pris, barn till medlem i AIM Studio: 995 kr.

Pris, icke medlem: 1595 kr.

 

 

För anmälan eller frågor, maila hej@aimstudio.se

 

Varmt välkomna!

MammaBaby-Träning

Nästa gruppstart 5:e september 2019!

Torsdagar kl. 10:05

Passar dig som är gravid eller nyligen har fött barn och fram tills dess att ditt barn börjar krypa. Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos läkare eller barnmorska innan du börjar träna efter förlossningen.

Träningen utförs tryggt och skonsamt med din bebis intill dig.

Vi bygger upp stabilitet och styrka från grunden genom kul och skonsam träning.

För dig som är medlem i AIM studio, ingår programmet i ditt medlemskap.

Pris, ej medlem: 1595 kr (10 ggr).

Tyvärr kan inte barnvagn tas med in i våra lokaler, utan behöver parkeras utanför entrén. Mjuklift eller bilbarnstol går givetvis bra att ta med in i salen.

Ta gärna med en filt som ditt barn kan ligga på. Amning/matning/blöjbyte sker när det sker, och gärna på plats i salen om du vill 🙂

 

För anmälan eller frågor, maila hej@aimstudio.se

 

Varmt välkomna!

BUDO KIDS – Kampsport för barn!

Tisdagar kl 16:30, start den 3 september 2019.

Kampsportsträning för barn mellan 8-12 år. Vi lär oss kroppskontroll, slag -och sparktekniker, laganda och respekt, samtidigt som vi har kul och svettas.

Inga förkunskaper krävs.

Pris, barn till medlem i AIM Studio: 995 kr

Pris, icke medlem: 1595 kr.

10 tillfällen. Uppehåll under höstlov.

 

För anmälan eller frågor, maila hej@aimstudio.se

 

Varmt välkomna!

ATHLETIC KIDS

Onsdagar kl 18:00, start den 4 september 2019.

Funktionell träning för åldern 11-15 år, med inslag från bland annat crossfit. Här hittar vi glädjen i träningen med hjälp av gemenskap, lekfullhet, variation och roliga övningar.

Inga förkunskaper krävs.

Pris, barn till medlem i AIM Studio: 995 kr

Pris, icke medlem: 1595 kr.

10 tillfällen. Uppehåll under höstlov.

 

För anmälan eller frågor, maila hej@aimstudio.se

 

Varmt välkomna!

INTRODUKTIONSKURS I YOGA

Vår senaste introkurs startade vecka 5. Nästa gruppstart höst 2019.

En kurs för dig som är nyfiken och vill komma igång med yoga, men först skaffa dig lite grundkunskaper. Eller för dig som redan utövar yoga och vill fördjupa din egen praktik, få tid till att ställa frågor samt få möjlighet till mer assisteringar än under de vanliga klasserna.

Kursen är uppbygd på fyra tillfällen, med reflektionstid mellan varje tillfälle och innehåller både teoretiska och praktiska delar.

Så här ser upplägget ut:

Del 1

Vad är yoga? Vi reder ut begreppen och slår hål på de vanligaste myterna kring yoga. Du får en introduktion till yogaandningen och några av de vanligaste positionerna.

Del 2

Solhälsning A. Vi bryter ner en del av de mest kända sekvenserna inom den dynamiska yogan. Modifieringar och hur man använder props (klossar, filtar och bolster) för att anpassa varje position till sin egen kropp.

Del 3

Solhälsning B. Fortsatt lågt tempo för att ta oss till nästa sekvens. Vi fortsätter med modifieringar och användning av props.

Del 4

Sammanfattning och repetition av de tre föregående tillfällena. Vi tittar på framåtfällningar och testar en lite längre meditationssekvens. Förhoppningsvis känner du, efter detta tillfälle, att du bär med dig en bit av yogan ut ur yogasalen och in i vardagen.

 

För anmälan eller frågor, maila hej@aimstudio.se

 

Varmt välkomna!

Här hittar du beskrivningar av våra olika gruppträningsformer:

AIM Fys – tuffa och effektiva intervaller i, och kring vår crosscage, där hela kroppen tränas. En härlig utmaning!

DANCE – dansklass med glädje och kondition i fokus. Influenser från olika dans -och musikstilar. En härlig kick för dig som gillar att svänga på höfterna!

SENIORCIRKEL – ett blandpass med både styrka och kondition för den mogna målgruppen. Instruktören ser till att klassen anpassas efter alla deltagares förmågor.

CXWORX® – ett lite tuffare alternativ för bålträning, med mer avancerade övningar.

CORE – stärkande klass för mage och rygg. Fokus på hållning och bålstyrka. Passar både nybörjare och träningsvana deltagare.

BODYPUMP® – styrkeklassen till musik för hela kroppen. Klassen utförs med skivstång och vikterna bestämmer du själv.

BOX ´n KICKS – kampsportspass med slag och sparkar i härlig kombo. Slagtekniken är inte i fokus utan i stället är det träningen för kropp och hjärta om räknas.

CYKEL – effektiv träning för kropp och hjärta. Intervaller blandas med raksträckor, allt med medryckande musik i bakgrunden.

HIIT – Hög-Intensiv-Intervall-Träning för dig som vill ha effektiv träning för både styrka och puls på kortast möjliga tid! På de kortaste klasserna används oftast enbart den egna kroppsvikten som motstånd, medans de lite längre klasserna kan innehålla något träningsredskap, som t ex viktplatta/skivstång. Passet kan anpassas till alla nivåer.

YIN YOGA – icke dynamisk rörlighetsträning, där man jobbar ickemuskulärt och längre i positionerna. Passar alla. Utförs utan skor. Ta gärna med en varm tröja.

YOGA – dynamisk rörlighetsträning där muskulär styrka, rörlighet, smidighet, balans och andning är i fokus. Utförs barfota. Inga förkunskaper krävs.

Vill du testa ett träningspass hos oss? Fyll i dina uppgifter här, så kontaktar vi dig!