Vår terapeut Lisa

Vill du boka en tid hos Lisa? Kontakta Lisa via sms eller mejl: 073-525 19 91 eller lisa@aimstudio.se

Lisa är Leg. Fysioterapeut samt dipl. Massageterapeut och utför hos oss behandlingarna:

Klassisk massage 55 min: 900kr

Klassisk massage 25 min: 500kr

Idrottsmassage 55 min: 900kr

Idrottsmassage 25 min: 500kr

Massagen individanpassas baserat på dina besvär och önskemål.

Dry needling 30 min: 500kr

Dry needling är en teknik där vi använder oss av akupunkturnålar för att upphäva smärta och besvär i en muskel. Dry needling ger oftast mycket bra effekt då man har gått lite för länge med sina besvär. Vi vill försöka få till en lokal effekt som ökar cirkulationen i muskeln och detta gör vi genom att arbeta med nålen i muskeln tills den slappnar av. Vi behandlar de så kallade triggerpunkerna, som kan kännas som hårda strängar i muskeln. Dessa triggerpunkter som kan ge huvudvärk eller ischias kan släppa helt efter att vi fått punkten, strängen att släppa.
Genom forskning kan man även se att det finns en neurologisk och biokemisk effekt i området. Namnet dryneedling kommer av att vi använder en nål, men inte tillsätter några läkemedel.

Theramassage 30 min: 500kr

Theramassage är en perfekt kombination för dig som behöver en djup muskelavslappning till fullo. Behandlingen är för dig som tränar hårt och behöver snabb återhämtning och för dig med muskelspänningar. Behandlingen består av ca 15 min med massagepistolen Theragun-Pro och sedan avslutas 15 min med djupgående massage.